21 d'octubre de 2016

L'Observatori de la Medicina familiar del Maresme

Es tracta d’una iniciativa molt antiga i desitjada per tots els metges de família, des del primer moment en que se’ns comença a valorar professionalment mitjançant el “clicking” (o que és el mateix que dir eines de l’escriptori assistencial dels diferents proveïdors pels que treballem).

Sempre hem expressat que es parla de nosaltres amb una visió parcial del que fem i que la nostra tasca és molt més amplia i no està considerada com es mereix. A més, els entrebancs diaris per poder desenvolupar el dia a dia, mai es veuen reflectits en cap document oficial.

Però a partir d'ara, això haurà de canviar. El projecte de L'OBSERVATORI DE MFdel MARESME s'ha presentat i ha guanyat una beca (CAMFiC, ACMCiB, COMB) que ens permet tirar endavant aquesta iniciativa des d'una vessant científica i seria.

Ja tenim el metges "sentinelles" de cada centre de salut del Maresme (tant de l'ICS com dels Consorcis del territori) que faran avaluacions seriades de la seva activitat professional seguint unes pautes establertes (veure els arxius adjunts). Amb el premi de la beca es té tot el suport logístic cobert (estadística, informàtica, etc).

El projecte el lidera el metge de família que treballa a Argentona (CSM), Antoni Casanova, amb una bona colla de metges de la comarca darrera d'ell.

És important que es visualitzi el que fem, i quanta més representativitat (torns, consultoris, interí/fixe, etc) tinguem, millor; i més potent i contundent serà el resultat.

Us convidem i animem a participar!

Cercador

Cercar