25 d'octubre de 2016

Presentació del nou vocal de Grups de Treball de la CAMFiC

Apreciats companys:

Image title

Em dic Joaquim Fernández, sóc metge de família i treballo actualment en l’entorn ICS. Comparteixo amb tots vosaltres l’estimació per la nostra feina com a metges i metgesses de primària. Sóc pare de un nen i una nena i gaudeixo molt de la lectura i l’esport. Recentment m’he incorporat com a vocal de la junta responsable dels grups de treball. És per mi una enorme satisfacció poder treballar amb tots vosaltres.

Els grups de treball de la CAMFiC, és a dir, tots vosaltres, sou realment el gran actiu que en tenim com a societat científica. Els vostres esforços, el vostre coneixement, el vostre temps, és realment el valor que aportem a la resta de companys metges de família per ajudar-los a millorar en el seu dia a dia a cuidar més i millor als nostres pacients.

Any rera any els grups desenvolupen centenars d’activitats formatives. N’hi ha que es repeteixen des de fa anys i son conegudes per moltíssims companys metges de família. De ben segur que patiu problemes, més grans o més petits, per poder-ho fer. Em faria molta il.lusió poder treballar amb vosaltres, aportant un petit gra de sorra, per tal d’ajudar a superar aquests problemes. Voldria ser el vostre referent a l’hora de conèixer les vostres necessitats i què requeriu per portar endavant les vostres tasques, així com un enllaç entre vosaltres i la resta de membres de la junta directiva.

La meva idea és estar proper a vosaltres per poder donar aquest suport. La nostra tasca com a metges de família potser sovint no ens deixa massa temps, però tractarem de cercar la millor manera de treballar tots plegats. En aquest sentit ens agradaria que ens vinguéssiu a conèixer a qualsevol de les juntes directives que una vegada cada mes portem a terme. Així ens podreu explicar de primera mà les vostres opinions, reflexions, propostes, projectes, i d’altres.

També m’agradaria que entre vosaltres també poguéssiu disposar d’un espai d’intercanvi de reflexions, de pensaments, d’experiències, etc, que crec que poden ser molt enriquidores per aprendre dels altres i millorar. 

Properament celebrarem la Jornada de Grups. Esteu convidats a assistir-hi i conèixe’ns. Estic a la vostra disposició !

Fins aviat !

Cercador

Cercar