19 de novembre de 2019

Premis del 27è Congrés d'Atenció Primària

L’acte de cloenda del Congrés va incloure l’entrega dels Premis del Congrés que van ser per:

En la categoria de vídeos curts a:

Vídeo premiat pel Jurat per al curt de Isabel Condomines Feliu , aquest premi està valorat amb 300 euros en productes CAMFiC .

Un curt sobre com el dia a dia a la consulta pot ser molt rutinari. Condicionats pel registre, sovint acabem oblidant l’essència de la nostra professió i mirant més la pantalla de l'ordinador que la persona que tenim davant. Aquesta situació ens evoca a  El dia de la marmota, la pel·lícula en què el protagonista vivia els mateixos fets dia rere dia. Això mateix és el que li passa a la protagonista del nostre vídeo, atrapada en un cercle que li fa viure les mateixes situacions un dia rere l'altre, desesperant-se i perdent la il·lusió de ser metgessa de família. Fins que un dia reflexiona sobre la realitat de la seva feina i...S'AIXECA ! I aleshores comença a implicar-se en tota la feina que podem fer a Primària més enllà d'estar asseguts a la cadira. Una mostra de com un canvi d'actitud ens pot fer canviar tot a la nostra feina (...i a la vida).

Image title

Vídeo amb més visualitzacions per al curt de Zulema Martí i Oltra, i guardonat amb 200 euros en productes CAMFiC.

El vídeo mostra a la Cris, una noia que porta una vida molt desordenada, beu alcohol, fuma, porta una vida sedentària i menja menjar 'basura'. La seva metgessa li dóna males notícies en anar a recollir uns anàlisis i ella, decebuda, adopta encara pitjors hàbits. Un dia, ajuda a una noia que estava sent agredida per la seva parella amb una capsa de pizza. Serà a partir d'aleshores que veurà que pot canviar i millorar el seu estil de vida.

Image title

En la categoria de Comunicacions Orals, els premis van ser per:

Primer premi Comunicació Oral del XXVII Congrés d’Atenció Primària de la CAMFiC  pel projecte Impacte duna estratègia d abordatge multidisciplinari en la detecció de pacients amb hepatitis crònica C (HCC) del Dr. Jordi Daniel Díez. Aquest premi està valorat en 400 euros en productes CAMFiC.

Image title

Segon premi Comunicació Oral del XXVII Congrés d’Atenció Primària de la CAMFiC pel projecte Causas de no participación en el programa de Detección Precoz del Cáncer Colorrectal según el nivel socioeconómico de Marc Bosch Fabregas i recollit per la també autora Eulàlia Borrell Thió. El guardó està valorat en 300 euros en productes CAMFiC.

Image title

                                                                                          

En la categoria de pòsters, els premiats van ser:

Primer premi Pòster del XXVII Congrés d’Atenció Primària de la CAMFiC Programa de formació continuada online: implementar el model INDI per al maneig de la depressió a l'atenció primària. Del Dr. Enric Aragonès Benaiges i guardonat amb 200 euros de productes CAMFiC.

Image title


Segon premi Pòster del XXVII Congrés d’Atenció Primària de la CAMFiC Diagnòstic de Salut Comunitari d’un districte urbà. Anàlisi qualitatiu. De la Dra. Minerva Mas Heredia i valorat amb 100 euros de productes CAMFiC.

Image title

Cercador

Cercar