Si no pots veure aquest e-mail correctament fes clic aquí arrow1
icon-facebook icon-twitter icon-vimeo
Logo
Nº 181
Novembre 2016

Actualitat en Atenció Primària
image_600x190
Nota de premsa: Jornada de la Xarxa AUPA i reconeixement a Jaime Gofin

Era la jornada que en fa 12, i es va posar per títol “Avançant en el nou marc de la Salut Comunitària a Catalunya”. Es van reunir prop de 200 persones amb l’objectiu d’aprofundir en nous aspectes que preocupen a la xarxa, i de posar sobre la taula tot el ventall d’oportunitats que els professionals consideren que tenen al davant, així ho va expressar, de fet, una de les persones clau a la xarxa, la Cinta Daufí.

Més informació arrow1
Actualitat
image1_480x260
Resultats de l'enquesta de satisfacció dels socis de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària

Us mostrem els resultats de l'enquesta de satisfacció al soci que us vam passar a finals del curs passat. Trobareu les nostres respostes als vostres comentaris. Moltes gràcies a tots els participants. Continuarem millorant!

Més informació arrow1

 

image2_480x260
143 equips d'atenció primària reben l'acreditació de qualitat amb nota

La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) va participar el passat 23 de novembre en l'acte de lliurament dels certificats d'acreditació a 143 equips d'atenció primària (EAP) de Catalunya per la seva bona pràctica assistencial i gestió que va tenir lloc a l'Auditori AXA de Barcelona.

Més informació arrow1
Grups i Vocalies
Entrevista amb Rosa Freixedas, coordinadora del grup d'Alcohol

Rosa Freixedas és llicenciada per la Universitat de Barcelona des de 1987. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària des de 1991. I des del 1992 treballo al EAP 17 de Setembre del Prat de Llobregat. Cordinadora del Grup Alcohol i Altres Drogues de CAMFIC,. també col·labora en el Programa Beveu Menys del Departament de Salut de Catalunya.

Més informació arrow1

 

Primera Jornada d’ecografia a l’AP celebrada a la Facultat de Medicina UB

Ampliar la possibilitat de fer un diagnòstic ecogràfic en l’àmbit de l’Atenció Primària comporta un seguit d’avantatges objectives pel pacient i pel sistema, tal com es va mostrar a la Jornada, sota el lema: “Ecografia clínica: si que es pot”.

Més informació arrow1
Metges al núvol
image1_480x260
Diario Médico otorga el Premi a las Mejores Ideas 2016 en la categoría de Gestión, a l’APP Espiro desenvolupada per CAMFiC

El premi el van recollir ahir, dilluns 28 de novembre, el Dr. Francisco Martín Luján i el Dr. Jordi Daniel i Díez, metges de família i socis de CAMFIC, que han desenvolupat l’APP Espiro amb el suport de la CAMFiC.

Més informació arrow1

 

image2_480x260
Recursos digitals en Dermatologia per a l'Atenció Primària

Repàs als recursos digitals que us poden ser d'utilitat a la consulta diària en temes relacionats amb la pell. En un primer apartat abordarem aquelles eines recomanades per als professionals, al final farem un repàs a material de suport per als vostres pacients.

Més informació arrow1
Consulta oberta
image_280x280

 

Ser metge de família

Noemí Amorós Parramon

Metgessa de Família. Grup de Treball d'ètica de la CAMFiC

Més informació arrow1
image1_64x64
        Biblioteca CAMFiC

 

image2_64x64.png
         www.camfic.cat

 

image3_64x64
Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
icon-facebook icon-twitter icon-vimeo
Logo
ISSN 2013-2263
Coordinació: Departament de Comunicació.
Contacte: informans@camfic.org

Donar-me de baixa