Com revertir pràctiques clíniques d'escàs valor

La Secció de Gestió Clínica de Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) organitza el proper 18 de maig la Jornada Com revertir pràctiques clíniques d'escàs valor, un espai de debat amb Vinay Prasad, hematòleg-oncòleg i professor de Medicina a la Oregon Health and Sciences University. La jornada s’iniciarà a les 9.30 hores al Paranimf de la Facultat de Medicina i de Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (Carrer de Casanova, 143. Barcelona).

Vinay Prassad és un dels autors del llibre “Ending Medical Reversal”, obra que inspira l’essència de la jornada. Els treballs del Dr. Prasad han demostrat que moltes pràctiques clíniques consolidades no estan tenint els resultats que els seus promotors creien.

L’acte comptarà amb un debat amb diversos especialistes que analitzaran l’impacte de les pràctiques clíniques d’escàs valor en el nostre entorn i també una segona taula rodona en la qual acadèmics de referència reflexionaran sobre la viabilitat d’aplicar els canvis proposats per Vinay Prasad en la formació de nous metges.


Dades de l'activitat

Modalitat: Presencial

Hores lectives: 4 h.

Data i horari:

18/05/2018 (de 9:30 a 14:15 h.)

Lloc de realització:

Facultat de Medicina-Hospital Clínic
C/Casanova, 143 (Biblioteca-7èna planta)
BARCELONA

Preu: 30 €
Fes-te soci ara i estalvia't 15 €

Socis: 15 €

Socis residents: 15 €

Inscripcions tancades

També et pot interessar