1 de gener de 2020

Aconsegueix l'aval científic de CAMFiC

La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (en endavant CAMFiC) és la societat científica que agrupa la major part dels metges i metgesses d’atenció primària a Catalunya, i és coneguda per la seva independència i rigor científic.

La CAMFiC té a com a objectius rellevants, tal com es descriu als seus estatuts, la promoció i el foment de la formació, així com també l’establiment de relacions professionals amb altres societats.

La CAMFiC posa a disposició d’altres societats científiques, persones, i empreses o administracions tan públiques com privades el seu sistema d’avals formatius i institucionals.

Aquests avals estan basats en el rigor formatiu i entenen com a principal eix pivotal la medicina de família.

Per tal d’avalar els diferents projectes formatius que societats científiques, particulars, administracions públiques o empreses privades vulguin desenvolupar, la CAMFiC posa a disposició d’aquests el seu suport i acreditació a través dels avals formatius i institucionals.

Si voleu disposar d’aquest aval haureu de descarregar el formulari que s’acompanya i remetre’l a l’adreça electrònica avalcamfic@camfic.org. El nostre comitè científic avaluarà la vostra activitat formativa tenint en compte diversos aspectes, com ara la participació de CAMFiC en el disseny i programa científic, l’interès que pugui tenir per la medicina de família i comunitària, el perfil professional dels seus formadors, o la rellevància estratègica de la formació. En funció d’aquests aspectes el mateix comitè decidirà la necessitat d’aplicar costos a la concessió de l’aval.

Aquesta sol·licitud haurà de ser necessàriament sempre 15 dies abans de la celebració de l’activitat formativa.

L’aval i logotip no es podrà fer servir en cap cas sense autorització expressa de CAMFiC i el seu incompliment podrà ser eventualment posat en coneixement de les autoritats pertinents.


Cercador

Cercar