29 de novembre de 2016

Diario Médico otorga el Premi a las Mejores Ideas 2016 en la categoría de Gestión, a l’APP Espiro desenvolupada per CAMFiC

El premi el van recollir ahir, dilluns 28 de novembre, el Dr. Francisco Martín Luján i el Dr. Jordi Daniel i Díez, metges de família i socis de CAMFIC, que han desenvolupat l’APP Espiro amb el suport de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).

ESPIRO és una aplicació que avalua la funció pulmonar obtinguda en una espirometria i fa una interpretació conjunta dels resultats, proposant una orientació diagnòstica.

L’APP fa servir unes poques dades personals (edat, sexe, alçada i pes) i algunes obtingudes a la prova (flux respiratori i capacitat vital forçada) i aplica un algoritme d’elaboració pròpia, dissenyat a partir de les recomanacions de les guies clíniques. Automàticament emet un informe amb la interpretació de la funció pulmonar que consta de tres elements diferenciats: la presència i severitat de l'alteració, el tipus de patró ventilatori i la resposta al test broncodilatador.

Las Mejores Ideas de Diario Médico premia les millors iniciatives de la sanitat espanyola i enguany ha complert 15 anys.

Cercador

Cercar