15 de desembre de 2016

Entrega de l’Ajut a la Recerca CAMFiC 2016

Avui, 15 de desembre s’ha fet entrega de l’Ajut a la Recerca CAMFiC 2016 al projecte Seguretat de la discontinuació del tractament antibiòtic quan el metge considera que el pacient no necessita que el segueixi prenent. Estudi stop-ab, que té com investigadora principal a la Dra. Ana Moragas Moreno, i als Dr. Carles Llor Vilà, Dr. Josep M. Cots Yago, Dr. Albert Boada Valmaseda, com a investigadors col·laboradors.

La Dra. Ana Moragas ha estat qui ha rebut el premi de mans de la Dra. Dolors Forés, presidenta de la CAMFiC i del Dr. Juan José Cabré, vocal de la Vocalia de Recerca de la CAMFiC.

Enguany ha quedat deserta l’adjudicació del 0,7% dels ingressos anuals de la Fundació d’Atenció Primària de la CAMFiC al finançament total o parcial de projectes de cooperació sanitària realitzats per ONG, fundacions, associacions professionals o altres entitats associatives sense ànim de lucre, que atorga la Comissió de Cooperació i Salut Internacional (COCOOPSI) de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).

Cercador

Cercar