20 de desembre de 2016

Societat Catalana de Salut Digital

Un grup de professionals de diferents àmbits (clínica, gestió, economia, tecnologia, legal, consultoria, etc) i procedents de diferents administracions, institucions sanitàries, empreses proveïdores, universitat…, vam decidir constituir la Societat Catalana de Salut Digital a l’abril 2016 amb l'objectiu d'informar, debatre, facilitar, generar coneixement i accelerar la implementació de models de transformació digital en els serveis de salut i socials a Catalunya.

Aquesta societat neix com a conseqüència d’un dels canvis que s’està produint en la nostra societat: la digitalització de la informació, que unit a la globalització i a la universalitat que suposa Internet, està canviant la forma en què vivim, treballem i gaudim. Aquests canvis estan afectant a la majoria de serveis al ciutadà tant en els àmbits dels serveis socials i de salut.

Hi ha evidències de l’impacte positiu de la salut digital en la pràctica professional, en la gestió de la salut o de la malaltia del pacient (qualitat i equitat) i de l’estalvi de recursos, això fa que volguem seguir avançant en aquesta direcció. La majoria de serveis al ciutadà ja són digitalitzats i això encara no succeeix de la mateixa manera en els serveis de salut i els serveis socials.

En definitiva, volem ser una Societat oberta amb voluntat multidisciplinària per tractar temes de transformació digital, entre altres, i donar eines als professionals perquè puguin aplicar-les en els seus entorns.

Tots els interessats en podeu formar part si ja sou socis de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears i en cas contrari, realitzant la inscripció a l’Acadèmia i a la societat.

Per més informació: http://www.scsalutdigital.cat/?/html/societat

Dra Mireia Sans

Membre Junta Gestora de la Societat Catalana de Salut Digital.

Cercador

Cercar