13 de març de 2017

Conveni de col·laboració entre semFYC i la FAP de CAMFiC per desenvolupar conjuntament el curs Leonardo Euract

La Fundació d'Atenció Primària de la CAMFiC i la semFYC han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar conjuntament el curs europeu Leonardo EURACT tant pel nivell 1 com 2.

Aquests curs ja fa temps que es desenvolupa a la CAMFiC, que va ser la primera societat que el va introduir a casa nostra. Amb aquest conveni de col·laboració, semFYC i la FAP / CAMFiC col·laboraran en el desenvolupament, l'organització, l'execució i la realització, de forma compartida i col·laborativa del Curs Leonardo EURACT Nivell 1 i 2.

El curs Leonardo EURACT Nivell 1 està destinat a formadors en l'inici de la seva carrera, particularment en el context de la pràctica clínica. Els objectius principals són: millorar el nivell d'ensenyament espatlla a espatlla, garantir la disseminació dels coneixements i aptituds als participants del curs, en les seves pròpies regions i estimular el desenvolupament de l'ensenyament de la Medicina Familiar i Comunitària

El Curs Leonardo EURACT de nivell 2 proporcionarà recursos materials d'elevada qualitat a cada participant, per al seu ús durant el curs, però també per permetre la replicació en cascada de les seves noves competències en cursos locals.


Image title

                                         Moment de la signatura del conveni

Cercador

Cercar