13 de març de 2017

Èxit en la XIX Jornada de Residents de metges de família de la CAMFiC

El passat 10 de març es va celebra la XIX Jornada de metges residents de medicina familiar i comunitària de la CAMFiC. Amb un auditori ple, i prop de 200 inscrits, la jornada va iniciar-se amb una taula inaugural amb tres generacions de metgesses de família. La Dra. Sara Davia, coordinadora de la vocalia de Residents de la CAMFiC que va agraïr als residents la seva presència a la Jornada i es va mostrar molt satisfeta amb el gran nombre de comunicacions presentades. La Dra. Judit Pertiñez, nova coordinadora de les UUDD de medicina familiar i comunitària i que va lloar la feina dels metges i metgesses de l'especialitat de medicina familiar i comunitària i va assegurar que des de les UUDD es treballar per formar-los cada cop millor en l'especialitat. I, finalment, la Dra. Dolors Forés, que va anunciar emocionada que aquestes eren les últimes jornades de residents que inaugura ja que aviat es jubilarà i també deixarà la presidència de la CAMFiC. En aquest sentit, va demanar a les noves generacions impliació per seguir treballan per la CAMFiC que ja és una de les societats científiques referents en Atenció Primària a Catalunya.

La conferència inaugural va anar a càrrec de Baldi Figueras, especialitzat en processos de canvi, gestió de treball en equip, lideratge, coaching personal i executiu, i que parlarà sobre “Com decideixes liderar els canvis?”.  També es van fer quatre tallers pràctics sobre: dermatologia, urgències traumatològiques, cirurgia i ecografia. I dues xerrades, una sobre ètica i l’altra sobre si els residents estan o no cremats.

Per la tarda, i ja tancant la Jornada, es van fer entrega dels premis al millor pòster per al projecte "Disfunció del node sinusal en dona de 54 anys" d'August Figueras Verdera, Alba Estebanell Hernanz i Mª Teresa Tomàs Bertran. I el premi a la millor comunicació oral per "S'aborda la interrupció voluntària de l'embaràs des d'Atenció Primària" de Clara Beatriz Díaz San José, Francesca Aulet Garau, Oscar Linares Cerro, Gerson Berná Redondo, Maria Lidón Serrano Barragán i Liliana Riveros Gómez. 

Cercador

Cercar