26 de juny de 2017

Benvigunda als R1

El passat dijous 15 de Juny va tenir lloc a la seu de la CAMFiC, al Carrer Diputació de Barcelona, l'acte de benvinguda als nous residents de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) de les Unitats Docents de Catalunya. S'hi van aplegar uns 150 nous residents.


L'acte va estar conduit per la vocalia de Residents de la CAMFiC i el van acompanyar les vocals de Formació, Yolanda Ortega i de Docència, Marta Expósito.


En aquesta ocasió els nous residents van poder participar en una edició especial de l'espaiR, una sessió formativa de dues hores, especialment pensada i dissenyada per a Residents, on es resolen dubtes freqüents sobre situacions habituals a les consultes de la primària i on s'aporten coneixements útils. En la trobada del passat dijous, l'espai R va girar entorn a "Introducció a la Comunicació Metge-Pacient", a càrrec de la Dra. Nieves Barragan, del Grup de Treball de Comunicació i Salut de la CAMFiC.


Tots els assistents a la jornada de Benvinguda van rebre:


- Sessió especial Espai R "Introducció a la Comunicació Metge-Pacient" per part de Grup de Treball de Comunicació de la CAMFiC.


- Guia pràctica d'ECG per al metge de família i la Guía de procedimiento para la Espirometria en Atención Primaria.


- Quota de soci: 75% de bonificació els dos primers anys, 50% els dos següents.


- Descomptes addicionals al preu per a socis residents a les activitats CAMFiC.


- Accés gratuït al curs online "Introducción a motivos de consulta más frecuentes en urgencias" si es fan socis de la CAMFiC abans del 30 de juny.

Volem des de la gran comunitat de la CAMFiC donar la benvinguda a tots els nous residents de MFiC i esperem que els propers 4 anys siguin profitosos.

Cercador

Cercar