28 de febrer de 2018

CAMFiC juntament amb la Societat Catalana de Cardiologia presenta un nou Pla Formatiu sobre assistència post-infart “Atenció a la Síndrome Coronària aguda i l’abordatge del pacient Post-IAM”

La seu de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) va acollir, el passat 27 de febrer, la presentació del nou programa formatiu “Atenció a la Síndrome Coronària aguda i l'abordatge del pacient POST-IAM” elaborat conjuntament amb la Societat Catalana de Cardiologia.

L’objectiu és millorar l’assistència post-infart en pacients que es visiten i es segueixen des de l’Atenció Primària.

El percentatge de pacients que han sobreviscut a un infart agut de miocardi és cada cop més elevat. En aquest sentit, la prevenció secundària que és fonamental no només per millorar-ne la qualitat de vida sinó també per reduir-ne la incidència.

El Pla formatiu farà especial atenció a aspectes fonamentals en aquest seguiment de pacients post-infart com: optimització del tractament farmacològic, canvis en els estils de vida i control dels factors de risc cardiovascular.

El Pla formatiu és un projecte pioner, que s’emmarca dins el Pla de Salut Cardiovascular pel 2016-2020 del Departament de Salut i està desenvolupat conjuntament entre la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària i la Societat Catalana de Cardiologia, amb el suport de MSD.

Cercador

Cercar