21 de març de 2018

L’APP Espiro, dissenyada per socis de la CAMFiC arriba a les 10.000 descàrregues

L’APP Espiro és una aplicació, desenvolupada pels socis de la CAMFiC, Francisco Martín, Jordi Daniel i que avalua la funció pulmonar obtinguda en una espirometria i fa una interpretació conjunta dels resultats, proposant una orientació diagnòstica.

Desenvolupada l’any 2016, aquesta app que facilita als professionals sanitaris no familiaritzats amb la lectura d’espirometries, la tria dels paràmetres que permeten el diagnòstic i la interpretació dels seus valors.

Actualment l'app, que ja compta amb 10.000 descàrregues  en català, castellà, anglès, francès i portuguès, i que és la tercera APP de Salut per a professionals millor puntuada per la Fundació ISYS, està en la seva quarta actualització.

Es pot descarregar l'app store o be a al store de l'android posant “espiro”,  i té com a novetat més destacada la la incorporació d'unes taules de referencia que possibiliten la interpretació de l’ espirometria en qualsevol grup ètnic.

ESPIRO és gratuïta i està disponible en Apple Store i al Store de l’Android posant “espiro” i en 4 idiomes (anglès, castellà, català i francès).

Cercador

Cercar