30 de maig de 2018

Nota sobre premiats al congrés

Volem felicitar els socis de la CAMFiC que han estat premiats, formant part del 1er Premi a la Millor Comunicació d’Investigació per “El nuevo cuestionario CATDRISC (Catalan Diabetes Risck Score) aumenta el rendimiento del más difundido (FINDRISC) para predecir a 10 años la incidencia de la diabetes en Atenció primaria”. Ells son Francesc Barrio Torrell, Francesc Xavier Cos Claramunt, Claustre Sole Brichs, Susanna Dalmau Vidal i Bernardo Costa Pinel.

Igualment han rebut el 2on premi a la millor comunicación d’Investigació Maria Rosa Ripollés Vicente, Jose Luis Clua Espuny, Cristina Calduch Noll i Marta Sanchez Gomis per el projecte “Análisis de la supervivencia total post-tratamiento fibrinolítico del ictus isquémico desde la implantación del código ictus: diferencia por sexo y factores asociados”.

El premi al millor projecte d’investigació també ha estat per a socis de la CAMFiC. Cristina Agustí Benito, Jesús Almeda Ortega, Alexandar Montoliu Giménez, Juanjo Mascort i Ricardo Carrillo pel projecte “Eficacia de una intervención de formación e implementación de una alerta electrónica en la historia clínica informatizada para mejorar el diagnóstico precoz del VIH y otras infecciones de transmisión sexual en la Atención Primaria: un ensayo clínico aleatorizado”.

El premi a la millor experiencia ha estat per “Interpretación automatizada de la espirometria en la consulta de Atención Primaria: la APP Espiro” on han participat els socis de CAMFiC: Francisco Martín Lujan, Jordi Daniel Diez, Jordi Mestre Lucero.

Dins l’apartat del Congrés RED ha esta premiada com a Millor Fotografia, la que van fer els Residents de la Unitat Docent de MFiC de Lleida, entre els que comptem amb membres de la CAMFIC.

Image title

I el millor pòster compartit en xarxa va premiar el projecte “Vitamina D: una visión realista sobre parámetros modificables relacionados con fragilidad y fracturas por fragilidad en población institucionalizada” de l’EAP Can Gibert del Pla (Girona), també amb participación de socis de la CAMFiC.


Felicitats a tots ells!!!!!!

Cercador

Cercar