18 de juliol de 2018

Entrevista amb la nova vocal a Girona de la CAMFiC

Image title

Entrevista amb Irene Veganzones, nova vocal a Girona de la CAMFiC

1.- Què us va portar a presentar una candidatura per la Vocalia de Girona?

Som un grup de metges i metgesses de família i comunitària que ens uneixen les ganes de relacionar-nos els uns amb els altres i d'augmentar la oferta formativa a casa nostra.

Volem que els MFIC del territori, sigui quin sigui el seu àmbit de treball, se sentin identificats amb la Vocalia “Girona, temps de CAMFIC”. Per això, el nostre grup està format per metgesses que treballen a EAPs i CUAPs, altres que ho fan als serveis d'urgències hospitalàries, i també per MFIC- tutores i per residents.
2.- Quins son els objectius més immediat que vols posar en marxa des de Girona?

Ens agradaria augmentar el número de cursos presencials i tallers CAMFIC que es fan a Girona.

Tot i les millores en mobilitat, continua essent un handicap desplaçar-se més de 100 km per rebre una formació. Per això, el primer que volem fer és oferir una oferta formativa àmplia, atractiva, propera i de qualitat.

3.- Quins són els principals reptes que ha d'assumir la vostra vocalia per ajudar als socis de CAMFiC a Girona?

Ens agradaria que els metges i metgesses de família de Girona vegin la CAMFIC com la nostra societat científica, el lloc on ens sentim com a casa; on podem formar-nos i parlar del que ens preocupa i interessa.

Un dels reptes que ens hem proposat és incrementar la participació activa dels socis i sòcies que treballen a la província de Girona en els Grups de Treball de la CAMFIC. D’aquesta manera, serà més accessible la formació realitzada per i per a la gent “local”.

Així mateix, tenim el propòsit de crear vincles amb altres societats de la zona per tal de realitzar activitats amb altres professionals: infermeria, treball social, professionals de l’àmbit hospitalari, farmacèutics...

Tots formem part d’un engranatge complexe amb objectius comuns i, això fa, que ens puguem beneficiar d’aquestes col·laboracions alhora de realitzar jornades i àrees de treball conjuntes.

4.- Quin creus o vols que sigui el paper/relació / interacció de la vostra Vocalia davant de CAMFiC?

Els valors i línies de treball de la Vocalia de Girona i de la CAMFIC són comuns, així que la nostra interacció esdevé fàcil i fluïda. Aprofitem des d’aquí per donar-los les gràcies per les mostres de suport a la nostra candidatura. Ara toca treballar plegats per la nostra passió; la medicina familiar i comunitària!

Membres de la vocalia i data vinculació CAMFIC

Sílvia torrent. EAP Can Gibert del Pla. 2001

Marc Ribas. R2 EAP Salt i Hospital Trueta. 2017

Anna Sobreviela. EAP Santa Coloma de Farners. 2015

Quique Estévez EAP Banyoles. 2016

Laia Ferrer. Urgències Hospital Trueta. 2012

Ariadna Roman. EAP Sant Feliu de Guíxols. 2014

Núria Gispert-Saüch. EAP Can Gibert del Pla. 2003

Irene Veganzones. EAP Banyoles. 2009

Maria Rodriguez. Urgències Hospital Trueta. 2014

Aroa Illa. R2 EAP Montilivi i Hospital Trueta. 2017

Contacte:

Twitter: @GironaCAMFIC

Email: vocaliagirona@camfic.org

Cercador

Cercar