31 d'octubre de 2018

Premis de recerca de La Marató TV3

La Marató de TV3 ha donat finançament a 36 projectes de recerca en malalties infeccioses, seleccionats entre les 214 propostes presentades a la convocatòria d'ajudes de l'edició 2017

D'entre els 36 projectes que han rebut finançament, es troba "Efectivitat i cost-efectivitat de la millora de les habilitats diagnòstiques i comunicatives dels metges en l’adequació de l'antibioteràpia en pacients amb tos aguda en atenció primària a Catalunya” liderat pel Dr. Carles Llor, soci de la CAMFiC i investigador de l'IDIAPJGol, i que ha comptat també amb la participació l'Institut de Recerca d'Avaluació i polítiques Públiques (IRAPP) de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) amb la Dra. Marta Trapero Bertran al capdavant i de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) amb el Dr. Antoni Sisó Almirall, que n'és el president.

El lliurament de premis, que ha anat a càrrec del periodista Xavi Abad, ha tingut lloc a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears. L'acte ha estat  presidit per l’honorable Sra. Elsa Artadi, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i ha comptat també amb la presència de la Sra. Laura Pelay, secretària general del Departament de Salut, de la Sra. Núria Llorach, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3, de la Dra. Dolors Sintes, vicepresidenta de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, del Sr. Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3, i del Dr. Albert Barberà, director general de Recerca i Innovació del Departament de Salut i coordinador de la Comissió Assessora Científica.

Image title

Image title

Cercador

Cercar