17 de gener de 2019

Entrega III Premi CAMFiC Albert Ramos

Avui, en el marc de la XIV Jornada de la Xarxa AUPA, que organitza l’Agència de Salut Pública de Catalunya i on es presenten projectes de salut comunitària de Catalunya, s’ha fet entrega del III premi CAMFiC Albert Ramos.

Aquest guardó convoca dos premis per a projectes de salut comunitària amb l’objectiu de promoure la salut comunitària en l’àmbit de l’Atenció Primària i recordar la figura del metge Albert Ramos.

El primer premi valorat amb 1.000 euros ha estat pel projecte Escola de Salut per a gent gran “La Llançadora” de Vanesa Robledo Pastor, Josefa Rodríguez, Molinet, Montserrat Blasco Calvo, Ildefonso Salcedo Carrasco, Judith Vázquez Vigón, Isabel Casanova Cobelo.

Image title

El segon premi, guardonat amb dues inscripcions al Congrés de la CAMFiC i publicació del projecte al Butlletí de la Medicina de Família a Catalunya o el Capçalera de la CAMFiC, ha estat pel projecte Fem Salut, Fem Barri de Teresa Salud Pijuan, Laura Pérez Flores, Maria José Gómez Córdoba, Noemí de Miguel Llorente, Maria José Pardo Remensal.

Image title

A totes elles, moltes felicitats!!!!

Cercador

Cercar