28 d'octubre de 2019

Els guardonats amb els Premis Sanofi Pasteur CAMFiC a la innovació en la gestió de la vacunació.

Van ser entregats en el decurs de la XVIII Jornada Vacunes i Profilaxi de la CAMFiC. Del coneixement a la comunicació, que es van celebrar el 28 dilluns d’octubre.


Els 3 projectes premiats han estat:

Image title


Primer premi per al Projecte d'avaluació de l'impacte de la missatgeria via sms i mail dirigida a la població de risc per millorar la cobertura antigripal, per la seva metodologia i resultats. El projecte és de l'Unitat de Farmàcia d'Atenció Primària Catalunya Central (GTCC), i les autores són: Anna Maria Bonet Esteve, Assumpta Riera Carulla, David Muñoz Canales, Míriam Sanchez Pentinat, Jacobo Mendioroz Peña, Gemma Rodriguez Forts, Lourdes Borralleras Puig, Samah Lbachiri Taadou, Jeanette Gómez Fuentes, Jesús López Tortosa, Lucia Ramos Pérez, Albert Garcia Sirés, nàiade Crespo Gimenez, Mar Casanovas Marfà, Vanesa Garcia Sanchez, Roser Llimargas Garcia, Amanda López Ínsua, Adrian López Cortiña, Carol Rovira Algara, Ester Vizacino Vilardell, Vicenç Fenollar Pérez, Anna Aran Solè i tots els referents de vacunes de la Regió Sanitària de la Catalunya Central.

Image title

El segon premi ha estat per al projecte: Vacuna't Challenge acceptes el repte?, per la seva innovació, de les autores Elena Mañes López, Elisenda Garcia Puig, Montserrat Melé Baena, del centre de treball Institut Català de la Salut, EAP Barcelona 10F- Camp de l'Arpa.

Image title

I finalment, el tercer premi, al projecte Consulta d'assessorament en famílies reticents a la vacunació sistemàtica a l'Atenció Primària, i premiat perquè obre una opció en l'abordatge de les famílies reticents. Les autores són Antonia Sánchez-Pajares Romero, Ester Armajach Cano, Silvia López Reyes, Regina Rabell Torné, María Dolores Alcázar Díaz, Miriam Raventós Olivella, totes elles infermeres de l'ABS Calafell (Tarragona) i Roi Piñeiro Pérez, pediatre de l'Hospital Genera Villalba de Madrid.

Cercador

Cercar