18 de novembre de 2019

La Nit de la CAMFiC atorga els seus primers premis

En el Marc del 27è Congrés de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, s’ha celebrat la primera edició de Nit de la CAMFiC, una trobada que serà anual i on es donaran els premis CAMFiC a més dels de soci d’honor i membre de mèrit i el premi del grup COCOOPSI del 0.7%.

La Nit de la CAMFiC vol posar sobre la taula la fortalesa de l’especialitat, i motivar als professionals de la medicina de família davant els reptes de futur.  La Nit vol ser un moment per agafar aire, celebrar la bona feina que metges i metgesses de família fan, i alhora gaudir de formar part d’una societat científica forta com és la nostra, la CAMFiC.

La relació de premiats va ser:

El premi del 0.7% corresponent a l’any 2017-18 va ser pel projecte Mejora de la salud materno-infantil en la región de Gambo (Etiopía) a través de la formación de una red de asistencia primaria liderada por mujeres.

Image title

El premis del 0.7% corresponent a l’any 2018-19 va ser pel projecteCreación de un programa de asistencia primaria rural liderada por mujeres de salud comunitaria y coordinada por médicos de familia locales de Etiopía.

Image title

XX Ajuts als millors projectes de recerca en MFiC a Catalunya 2019 per als projectes:

Eficàcia de les pautes curtes de pivmecil·linam, nitrofurantoina i fosfomicina i monodosi de fosfomicina per a infeccions urinàries no complicades en dones adultes, amb Josep M. Cots d’investigador Principal.

Image title


Validació i aplicabilitat de l’índex de fragilitat basat en la valoració geriàtrica (if-vig) com a eina pronòstica a l’atenció primària, amb Marta Serrarols d’investigadora principal.

Image title


Anàlisi cost-efectivitat d’una intervenció enfront del tabaquisme basada en l’espirometria realitzada en atenció primària (estudi cinet), que té com a investigador principal Francisco Martín.

Image title

Evolució a 10 anys de l’aparició d’esdeveniments cardiovasculars en una cohort afecta de síndrome metabòlica i del risc addicional associat a la presència de depressió/ansietat (projecte strex10: deu anys de seguiment), amb Yolanda Ortega com a investigadora principal.

Image title

El premi a membre de Mèrit 2019 ha estat per a l’endocrinòleg Ramon Gomis.

Image title

El premi a Soci d’Honor 2019 ha estat per Josep Basora.

Image title

Premi CAMFiC 2019 a la tasca docent per a Eduard Peñascal.

Image title

Premi CAMFiC 2019 a la tasca universitària per a Josep M. Cots.

Image title

Premi CAMFiC 2019 a la tasca investigadora per a Rafael Azagra.

Image title

Premi CAMFiC 2019 a la tasca innovadora ex aequo per a Pere Guirado.

Image title

Premi CAMFiC 2019 a la tasca innovadora ex aequo per a Mireia Serrano.

Image title

Premi CAMFiC 2019 a la trajectòria professional per a Josep M. Pepió.

Image title

Cercador

Cercar