15 d'abril de 2020

Disponible l'EcoAPp a l'Apple Store i noves actualitzacions per Android


El grup de treball d'ecografia de la CAMFiC ha desenvolupat una APP que és una guia bàsica orientada a l'exercici de l'ecografia clínica en atenció primària.

L’objectiu de l’APP  és  “impulsar i popularitzar la formació de l’ ecografia clínica en l’àmbit de l’Atenció Primària. De fet, l’APP està dissenyada de manera que serveix alhora de material docent i d’eina de consulta”.

L’APP mostra les imatges de l'òrgan de l’abdomen i pelvis, i també mostra totes les seves mesures i possibles patologies. També inclou models d’informe i recomanacions. Les futures versions incorporaran també imatges sobre aparell musculoesquelètic, pulmonar, tiroides, ecocardioscòpia...

Android

El preu de l'ECOAPp és de 14,99€. La pots trobar al Play Store del teu mòbil android i escriure EcoAPp.


Image title

Si ets soci/a de la CAMFiC només has d'entrar al teu espai d'usuari i trobaràs l'enllaç. L'EcoAPp per a tu és gratuita!

ATENCIÓ! Si ja la tenies descarregada hi ha una nova versió, la pots actualitzar. Contínuament s'aniran oferint actualitzacions que oferiran nous continguts i nous idiomes! Ara n'hi ha 4 de disponibles.

Apple

Com que a l'Apple Store no permet la descàrrega gratuïta pels socis de la CAMFiC, els socis i sòcies que tinguin Apple hauran de pagar 14,99€ a l'Apple Store, però aquests diners es descomptaran del preu del pròxim curs de pagament o producte que s'adquireixi de la CAMFiC en el termini de dos anys si així es reclama.

Cercador

Cercar