3 de desembre de 2020

Material d'utilitat per a pacients entorn de la COVID-19

El grup d'Educació Sanitària de la CAMFiC amb la col·laboració desinteressada de les professionals de la salut de l'atenció primària ha estat elaborant documentació i vídeos específics dirigits a la ciutadania entorn de la COVID19.

Un conjunt de materials útils, pràctics, clars que permeten ajudar a millorar l'alimentació, a deixar de fumar o a resoldre dubtes sobre dermatitis en temps de COVID, entre d'altres. Però no només això, també hi trobareu tres vídeos, elaborats íntegrament pel Grup d'Exercici Físic i Salut de la CAMFiC, on es mostren com realitzar exercicis per millorar la funció pulmonar, tan afectada per qui ha patit la COVID, i dos vídeos més amb propostes d'activitat física a realitzar a casa tant en gent jove com gran. Consells imprescindibles per qui, per diferents circumstàncies de confinament total o parcial, ha perdut mobilitat.

També ofereixen un recull de fulls per a pacients sobre ansietat, depressió lleu i serenitat. En uns moments com els que vivim, després de 8 mesos de pandèmia, tots estem més o menys afectats anímicament, vivint amb desconcert i preocupació la incertesa. Aquests fulls, amb indicacions i consells, ens ajudaran a millorar el nostre estat emocional. Sense oblidar, el dol. Les circumstàncies en què alguns han perdut persones estimades durant la pandèmia han estat molt excepcionals, amb uns dols que no s'han pogut fer com caldria. Revisar i recuperar el contingut del full del dol ens permetrà encarar millor la pèrdua.

Cercador

Cercar