29 de maig de 2020

XXI Setmana Sense Fum

Aquest és el XXI any que s’organitza la Setmana sense fum a Catalunya. La iniciativa original va ser de semFYC a nivell estatal i de CAMFIC a Catalunya, des de fa uns anys és liderada  pel Programa Atenció Primària sense Fum (de CAMFIC, AIFICC i ASPCAT). En els darrers anys el Comitè organitzador s’ha ampliat molt més i aplega també a la Xarxa d’Hospitals sense Fum, La Xarxa d’Universitats Saludables, Societats científiques, col·legis professionals, entitats municipalistes, entitats del tercer sector i diversos Departaments de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta campanya té l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància que té per a la la salut el fet de no iniciar-se en l’hàbit de fumar o de deixar-lo en cas de les persones fumadores. D’aquesta manera totes i tots podrem gaudir d'un ambient lliure de fum. Aquest 2020 el lema de la campanya és: "Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida!".

S'ha fet una recollida d'enquestes amb més de 3000 respostes per conèxier el consum i l'opinicó de la població general en temes d'actualitat amb el tabaquisme. Avui s'han fet públics els resultats que podeu trobar a continuació.


Cercador

Cercar