21 de gener de 2021

CAMFiC i UIC Barcelona signen un acord de col•laboració per promoure la docència i la recerca en l'Atenció Primària

Image title

La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària i la Universitat Internacional de Catalunya estableixen les bases per desenvolupar programes acadèmics i projectes d'investigació conjunts centrats en l’àmbit de l’atenció primària de salut.

El conveni de col·laboració té com a objectiu principal desenvolupar programes acadèmics específics entre les dues institucions, així com projectes d'investigació conjunts. Les línies d'actuació se centraran fonamentalment a promoure cursos, seminaris, conferències i altres activitats docents relacionades amb la Medicina Familiar i Comunitària, la creació de títols de postgrau centrats en aquest àmbit de la medicina, i la realització de projectes d'investigació.

La Dra. Esther Limón serà l'encarregada de coordinar les iniciatives docents i qui dirigirà el primer projecte conjunt entre les dues institucions: el Curs de Postgrau sobre cronicitat i atenció a persones amb necessitats complexes. Un curs que té per objectiu proporcionar les competències per atendre la complexitat clínica de manera experta, integral, integrada, centrada en la persona i el seu entorn, significant el paper coordinador de la medicina de família en aquesta atenció.

Cercador

Cercar