24 de febrer de 2021

La Junta Directiva de la CAMFiC nomena Soci d'Honor al Dr. Jaume Sellarès i Membre de Mèrit al Dr Antoni Trilla

Image title

El Dr. Jaume Sellarès, soci d’Honor de la CAMFiC

El Dr. Jaume Sellarès Sallas (Barcelona, 1957), llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (1983) és soci de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària des de l’any 1991. La seva inquietud per la professió el va conduir a ser el primer vocal de residents de la Societat. La vinculació amb la CAMFiC ha estat sempre molt intensa i de gran compromís, fet que el va dur a ser President entre el 1993 i el 1997.

Des de l’any 2000 és gerent de l’Equip d’Atenció Primària Sardenya, un model d’autonomia professional i de gestió de l’Atenció Primària pioner a l’Estat i innovador, i que el Dr. Sellarès sempre ha defensat i impulsat. Actualment, és vicepresident del Col•legi de Metges de Barcelona (CoMB).

La Junta Directiva de la CAMFiC ha volgut reconèixer la implicació i compromís del Dr. Sellarès amb la Medicina Familiar i Comunitària i amb la Societat amb la qual té relació des de fa 30 anys.

El Dr. Antoni Trilla, Membre d’Honor de la CAMFiC

L’epidemiòleg i Cap de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic de Barcelona i catedràtic de la Universitat de Barcelona, el Dr. Antoni Trilla García ha rebut el reconeixement com a Membre d’Honor de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

Llicenciat l’any 1980 en Medicina amb premi extraordinari, es va doctorar 10 anys més tard també amb menció de premi extraordinari. L’any 2015 va rebre la Medalla Josep Trueta per la seva trajectòria professional en Salut Pública. Durant el 2020 i amb motiu de la pandèmia per la COVID-19 és assessor del Govern de la Generalitat de Catalunya i del Centre Europeu per a la Prevenció i Control de Malalties del govern espanyol.

La Junta Directiva de la CAMFiC vol distingir el compromís que el Dr. Trilla ha mostrat sempre amb l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, posant-la en valor com a porta d’entrada del Sistema Sanitari i reconeixent-la com l’àmbit on es realitza la detecció, diagnòstic i seguiment de més del 80% dels casos de la COVID-19.

Cercador

Cercar