18 de març de 2021

Els metges i metgesses de família de Girona, premiats amb el Bonastruc ça Porta 2020

Image title

El Col•legi de Metges de Girona ha premiat el col•lectiu de metges i metgesses de l'Atenció Primària amb el Bonastruc ça Porta 2020.

L'acte de lliurament s'ha fet el dijous 18 de març a les 18.00 h a la Sala d'Acte del Col•legi Oficial de Metges de Girona on assistiran professionals de diferents àmbits de la Medicina de Família i Comunitària de la província, entre ells, la Dra. Irene Veganzones, vocal a Girona de la CAMFiC i que anirà en representació de la Societat.

A més de l'àmbit de l'atenció primària, també han estat premiats i reconeguts els professionals hospitalaris, que rebran el premi el dijous 25 de març, mentre que el tercer premi, que ja es va lliurar el passat estiu, va ser concedit al col•lectiu de voluntaris que van respondre a la crida del COMG a l'inici de la crisi sanitària.

L'acte d'entrega dels premis serà conduït pel periodista Josep Puigbó, i comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, de la regidora de Salut, Eva Palau, i del gerent de la Regió Sanitària Girona, Miquel Carreras, entre altres.

Bonastruc ça Porta

Metge, filòsof i rabí de la comunitat jueva de Girona, on va néixer el 1194. L’any 2015 el Col•legi de Metges de Girona va instituir els Premis Bonastruc ça Porta es lliuren anualment a tres metges gironins en reconeixement a la seva dedicació professional.

Cercador

Cercar