21 d'abril de 2021

La Guia de Pràctica Clínica de la CAMFiC Manifestacions Persistents de la COVID-19, publicada en la International Journal of Environmental Research and Public Health

La revista International Journal of Environmental Research and Public Health publica en accés obert la Guia de Pràctica Clínica de la CAMFiC Manifestacions Persistents de la COVID-19 .

Aquesta Guia de la CAMFiC en permanent revisió, va tenir la seva primera edició el passat noviembre 2020. Incialment elaborada per 52 metges i metgesses especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, va comptar també amb la participació d’especialistes en Medicina Interna, Malalties Auoimmunes, Matemàtiques i Estadística i la consultoria del Dr. Antoni Trilla.

Ara, aquesta Guia Clínica per al tractament de la COVID-19 Persistent a l’Atenció Primària s’acaba de publicar a la revista International Journal of Environmental Research and Public Health en accés obert. Es tracta d’una revista científica que publica articles originals, notes d’investigació, ressenyes crítiques i comunicacions breus en l’àmbit de les ciències de la salut ambiental i salut pública.

Cal dir que només dues Guies Clíniques sobre el tractament de la COVID19 s’han publicat en revistes especialitzades: La guia elaborada per The National Institute for Health and Care Excellence (NICE) juntament amb el Royal College of General Practitioners (RCGP) britànics, a la revista The BMJ¹, i la Guia de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) que ara publica International Journal of Environmental Research and Public Health.

¹ https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4938

Cercador

Cercar