29 de juny de 2021

Activitats durant la Setmana Sense Fum 2021

La Setmana Sense Fum d’enguany, que s’ha celebrat com cada any, al voltant del Dia Mundial de Tabac, la darrera setmana de maig, ha sumat  un munt d’activitats tant formatives com de difusió al llarg de tot el territori català, i en àmbits com els educatius, sanitaris o xarxes socials, entre d’altres. La participació en xarxes també ha estat molt alta. De fet, durant la Setmana Sense Fum s’ha escrit 1.515 tuits, s’han penjat 237 fotografies a Instagram i s’han pujat 75 post al facebook. A més, 76 entitats ens han informat a través d’un formulari de les seves activitats:

Les activitats s’han concentrat majoritàriament durant tota la setmana, un 72% de fet, mentre que un 10.5% de les activitats es van estendre durant tot el mes, i un 12% es van concentrar en el dia 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac.

Les principals activitats han estat taules formatives, que han suposat un 42.6% de totes les accions planificades, mentre que un 37% han estat activitats vinculades amb el Covid, un 27% concursos i un 14,8% xerrades, entre moltes altres actuacions.

També dins l’àmbit educatiu s’han fet activitats. Els organitzadors de la Setmana Sense Fum son conscients de la importància d’arribar als més joves per prevenir l’inici de del consum del tabac. Els joves estudiants han participat majoritàriament en concursos (66.7%) sobre vídeos, fotografies, etc... vinculats amb els riscos de fumar, així com en diferents activitats formatives (54.2%) dins els propis centres educatius.


Podeu trobar un recull més extens de totes les activitats a l’enllaç següent:

http://www.setmanasensefum.cat/docs/RECULLACTIVITATS2021.pdf

Cercador

Cercar