14 d'octubre de 2021

Socis de la CAMFiC premiats per semFYC

Image title

La sòcia i vocal de formació de la CAMFiC, la metgessa Yolanda Ortega ha rebut el Premi a la Docència que atorga anualment la semFYC en el marc del seu XLI Congrés a Palma de Mallorca. Yolanda Ortega és tutora acreditada per a la formació de Metges residents en Medicina Familiar i Comunitària des de 2001. Formadora dels nivells 1 i 2 del curs Leonardo-EURACT, del que actualment es coordinadora. Directora del Màster en innovació en Atenció Primària de la Fundació d'Atenció Primària. Treballa com a metgessa de família al CAP de Salou.

També ha rebut el premi a la Tasca Universitària, el també soci de la CAMFiC, el metge Carles Blay, que actualment és director de l’Escola de Salut per a pacient i cuidadors a l’Hospital de Sant Joan de Deu i professor al Màster of Management in Primary Care. OBS & Universitat Internacional de Catalunya. Tots dos van rebre els premis CAMFiC en tasca docent i tasca universitària respectivament.

Finalment, s’ha fet un especial reconeixement al soci i membre de la Junta de la CAMFiC, el metge Xavier Cantero per la seva implicació i feina durant la pandèmia per la COVID-19. En Xavier Cantero va viure en primera persona el confinament territorial de la Conca d’Òdena, treballant a l’Hospital de Campanya que s’hi va instal·lar. Aquest guardó vol reconèixer un professionals que representi l’esperit d’entrega i dedicació de la medicina de família. Actualment segueix treballant al CAP Anoia d’Igualada.


Cercador

Cercar