25 de gener de 2022

Agraïment del GRAPAT a la Dra.Raquel Buron Leandro

Des del Grup de d’Atenció Primària d’Abordatge del Tabaquisme volem agrair a la Dra. Raquel Buron la seva tasca i implicació amb aquest grup de treball del que sens dubte n’ha estat la gran ànima.

I és que la Dra. Buron se’ns jubila i deixa el grup. Membre del GRAPAT des dels seus inicis, l’any 1998, en aquests 24 anys, la Dra. Raquel Buron ha mostrat el seu compromís amb els grup i amb els seus objectius de sensibilitzar als professionals sanitaris de la importància de fer intervencions per controlar el tabaquisme a la població i disminuir el consum del tabac.

De fet, ella mateixa recorda amb il·lusió i nostàlgia la seva primera consulta de deshabituació del tabac al CAP de Sant Andreu el 1998.

Secretària del grup entre 2006 i 2016, va ser referent des de l’inici del programa Atenció Primària Sense Fum, essent ponent, el 2003, de la 1ª Trobada Sense Fum a l’Atenció Primària. El 2007 va ser la responsable de la VIII Setmana Sense Fum a Catalunya.De fet, la Dra. Buron també ha estat, des de fa molts anys, membre de diversos comitès científics de congressos vinculats i relacionats amb el tabaquisme, tant a nivell de Catalunya com de la resta de l’Estat.  A més, és la referent terapèutica del programa d’Atenció Primària Sense Fum en teràpia amb Vareniclina.

Amb tot aquest currículum, som conscients que el grup quedarà coix, i que trobarem a faltar molt a la Raquel, no només des de la vessant professional, que per descomptat, també per la seva bona predisposició, el seu bon caràcter i les seves ganes d’ajudar i compartir sempre.

Des del GRAPAT volem desitjar-te el millor en aquesta nova etapa vital que tot just inicies.

Cercador

Cercar