13 de setembre de 2022

L’APP Xemio, una APP destinada a pacients amb càncer de mama

La Fundació iSYS, que té com a finalitat contribuir a la millora de la salut i la qualitat de vida de la població a través de la generació i difusió de coneixement d'excel·lència en el camp sanitari en Salut Digital, va firmar un conveni de col·laboració amb la CAMFiC per tal de desenvolupar conjuntament activitats de formació continuada, de desenvolupament professional i innovació en l’àmbit de l’atenció primària. En el marc d'aquest conveni volem presentar-vos l'APP Xemio.

L'APP Xemio ha estat Desenvolupada per Imma Grau, enginyera en telecomunicacions i presidenta de la Fundació iSYS.

Es tracta d’una APP destinada a pacients amb càncer de mama, per tal de millorar el seu seguiment. Xemio dona informació actualitzada sobre el càncer de mama disminuint els nivells d’ansietat de les pacients que el pateixen, però a més, recull informació sobre els tractaments i efectes secundaris, i els relaciona amb unes escales mèdiques objectives per conèixer si aquests són efectes lleus o greus i, per tant, si cal contactar amb els professionals sanitaris.

L’APP també ofereix consells sobre higiene i dieta, a més d’emmagatzemar el registre de totes les dades, el que permet, si es vol, descarregar-se un pdf seleccionant el tipus de dada i període de temps que es vulgui.

Enllaç Google Store:  https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xemio&gl=ES

Enllaç App Store:  https://apps.apple.com/es/app/xemio/id1603967540

Image title


Cercador

Cercar