23 de setembre de 2022

CAMFiC dona la benvinguda als R1 de Medicina Familiar i Comunitària a la seva seu

Després de la pandèmia, CAMFiC ha retornat a la presencialitat per donar la benvinguda als nous residents de Medicina Familiar i Comunitària.


La jornada va comptar en la inauguració amb la presència del president, el Dr. Antoni Sisó que va explicar als residents que “fer-se soci de la CAMFiC és una caixa d'oportunitats en l'àmbit professional i formatiu."  També hi van intervenir tres generacions de metges, per donar una visió més diversa i àmplia de la medicina familiar i comunitària. Van ser, Isabel Dolz, resident MFiC 3, Mònica Solanes, (Vicepresidenta de CAMFiC, i Josep M. Pepió, metge de família jubilat.

La trobada, que va recuperar les benvingudes presencials, va permetre també recuperar el paper de CAMFiC com a casa dels metges de família del país, avançar als assistents novetats sobre l’EspaiR, que és una formació dissenyada des dels metges residents, i també es va aprofitar per preguntar als residents sobre quines són les seves necessitats formatives.


Judith Pertiñez, coordinadora general de les Unitats Docents, també va intervenir i va animar als nous residents, tot assenyalant que “exercint la medicina de família no us avorrireu mai".

Image title


Cercador

Cercar