11 de novembre de 2022

Entrega IV Premis Albert Ramos a la recerca

Es tracta de dos premis per a projectes de salut comunitària amb l’objectiu de promoure la salut comunitària en l’àmbit de l’Atenció Primària i recordar la figura del metge Albert Ramos.

En aquest context, s’han entregat els d’enguany dins la celebració de la XV Jornada de la Xarxa AUPA, celebrada aquest 10 de novembre a Reus i sota el títol AUPA cap al 2030. Diàlegs per a avançar”.

Els IV Premis Albert Ramos han estat per:

Primer premi per a “Projecte Comunitari de Cervera” de Sara Ribera, M. Pilar Martínez, Marta Vilalta, Carme Grau, Andrei Nanu, Raquel París, Àngels Molló, Francesc Casadesús i Arseni López.

Image title

Fotografia: AP ICS Lleida

Aquest primer premi suposa rebre 1.000 €, dues inscripcions al proper Congrés de la CAMFiC i la publicació del projecte al Butlletí de Medicina de Família a Catalunya.

El segon premi ha estat per “Connova: Habilitats parentals de l’ABS Vilanova del Camí” de Ma. José Garcia, Sandra Moreno, Olga Musarro, Maritza Hernández, Mariona Baltà i Eva Clapés.

El Premi consisteix en dues inscripcions al Congrés de la CAMFiC i la publicació del projecte al Butlletí de Medicina de Família a Catalunya o el Capçalera de la CAMFiC.

Image title

Cercador

Cercar