19 d'octubre de 2023

CAMFiC dona 42.000 euros, la major quantitat anual fins ara, a projectes de cooperació internacional

La Comissió de Cooperació i Salut Internacional (COCOOPSI) de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) convoca enguany un ajut de 40.000 euros per a un projecte assistencial de cooperació internacional.


Des de la comissió expliquen que “enguany tenim aquesta única convocatòria de fins a 42.000 euros perquè hem sumat els dos anys de pandèmia on no es va convocar l’ajuda. El que hem fet és acumular-lo per tal que no es perdés aquest import i poder oferir la quantitat més alta que fins ara ha donat la COCOOPSI a través de la CAMFIC”.

De fet, la CAMFiC ha estat la primera societat científica en destinar el 0.7% dels seus ingressos (que no beneficis) a finançar projectes sanitaris de cooperació realitzats per ONG, fundacions, associacions professionals o altres entitats sense ànim de lucre i  ho fa des de l’any 1998.

Aquest any, rebran l’ajuda dos projectes de cooperació internacional:

  • Red Agua de COCO que treballa per assegurar un millor futur i millorar la qualitat de vida de milers de persones de comunitats desafavorides de Madagascar i Cambodja. 
  • Associació Alegria Sin Fronteras que treballa i fa una intervenció integral en desnutrició, salut i pobresa a Gambo (Etiòpia).

Cercador

Cercar