25 d'octubre de 2023

Èxit de convocatòria del 29è Congrés d'Atenció Primària de la CAMFiC

El 29è Congrés d’Atenció Primària de la CAMFiC va ser un esdeveniment que ha marcat un punt d'inflexió en la nostra jornada. Hem estat testimonis d'un esdeveniment que va reunir més de 400 metges de família de tot Catalunya a la meravellosa ciutat de Lleida.

Ara que mirem enrere, som testimonis d'un esdeveniment que ha canviat la nostra perspectiva i que ha impulsat el nostre compromís amb la medicina de família. El congrés va ser obert amb una gran dosi d'entusiasme, amb les inspiradores paraules del Conseller de Salut, Manel Balcells, i l'aportació motivadora del Conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal.

Aquest congrés va ser un catalitzador de coneixement i inspiració. Vam compartir taules de comunicació, debats profunds i aprèn de tallers pràctics. L'espai Baby Friendly i la ballada popular van afegir una dimensió humana a l'esdeveniment.

Ara, mirem endavant amb més determinació i un compromís renovat amb la medicina de família. Cada un de vosaltres, participants, conferenciants i col·laboradors, heu estat part vital d'aquesta història inspiradora.

És el moment de portar aquesta inspiració a casa i aplicar-la a la nostra pràctica diària. La medicina de família té el poder de canviar vides, i tots som part d'aquest canvi.

Cercador

Cercar