30 d'octubre de 2023

II Jornada SumaSalut. En Xarxa, Sumem Salut!

El Programa SumaSalut és una iniciativa que combina els programes d'Activitat física saludable, Atenció primària sense fum, Beveu menys i les seves activitats comunitàries, que s'han desenvolupat a Catalunya des de l'any 2002. Aquesta iniciativa té com a objectiu abordar les malalties no transmissibles (MNT) mitjançant una aproximació preventiva que considera tots els seus determinants i factors de risc. Aquesta II Jornada de SumaSalut és un esdeveniment presencial que permet als professionals de la salut connectar personalment.

El programa promou la intervenció en temes de promoció de la salut a l'atenció primària i proporciona un espai d'intercanvi i interacció per als professionals en un entorn relaxat que els permet distreure's de la rutina clínica intensa dels últims anys.

L'objectiu principal de la Jornada va ser adquirir, actualitzar i debatre coneixements relacionats amb l'activitat física, el tabaquisme i l'ús d'alcohol. Els objectius específics van incloure conèixer els avenços i novetats relacionades amb el programa SumaSalut, debatre estratègies de prevenció i promoció de la salut, conèixer exemples d'experiències exitoses i adquirir habilitats per motivar els professionals en la seva pràctica clínica diària.


Objectius específics:

  • Conèixer els avenços, actualitzacions i novetats sobre temes SumaSalut.
  • Aprofundir, debatre estratègies en prevenció i promoció de la salut
  • Conèixer experiències de bones pràctiques.
  • Adquirir habilitats per recuperar la motivació en la clínica diària.


Cercador

Cercar