22 de gener de 2024

Torna l'Espai R!

Amb gran entusiasme, donem el tret de sortida al nou curs de l'Espai R, gràcies a la col·laboració i iniciativa de la Vocalia de Residents. Després d'un èxit continuat des de l'any 2001, les sessions docents de l'Espai R tornen per millorar i complementar l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària.

Aquesta renovada oportunitat de formació permetrà als participants enriquir els seus coneixements i competències clíniques. Les sessions, amb una durada de dues hores i una freqüència mensual, seran impartides per destacats docents experts de la CAMFiC.

L'Espai R, més que un programa de formació, és una oportunitat per a la interacció i participació activa dels residents de MFiC. Amb un enfocament interactiu, aquestes sessions ofereixen una oportunitat única per resoldre dubtes i compartir experiències amb altres professionals del camp.

El passat 25 de gener, vam inaugurar aquesta nova edició amb una fascinant sessió centrada en la Dermatoscòpia en Atenció Primària. Aquesta formació especialitzada va ser conduïda amb gran expertesa per la Dra. Alba Martinez i Satorres i el Dr. Fran Fernández Segura. La sessió va proporcionar als residents les eines per entrar en contacte amb el diagnòstic diferencial i les nocions d'abordatge de les principals lesions cutànies reconeixibles mitjançant la dermatoscòpia.

Image title

Des de la CAMFiC, estem encantats de veure com aquesta nova edició de l'Espai R continuarà contribuint al creixement professional dels residents. Donem les gràcies a tots els involucrats i convidem els residents a embarcar-se en aquesta enriquidora iniciativa formativa.



Cercador

Cercar