26 de gener de 2024

Postgrau d'Atenció a persones amb necessitats complexes

Image title

El passat 26 de gener la CAMFiC vam donar la benviguda a tots els inscrits al "Postgrau d'Atenció a persones amb necessitats complexes" amb una inauguració carregada d'emocions. El Dr. Antoni Sisó Almirall i la Dra. Esther Limón Ramírez van ser els encarregats d'inspirar els assistents amb les seves paraules, marcant l'inici d'aquesta jornada formativa plena de significat i compromí.

Aquest postgrau, que es desenvoluparà al llarg de tot l'any, té com a objectiu central proporcionar als metges de família i altres especialitats d'atenció primària les habilitats essencials per atendre amb expertesa els pacients més vulnerables i liderar l'atenció en condicions de complexitat.

Aquesta iniciativa formativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de Boehringer Ingelheim, que ha donat suport a aquesta iniciativa i ens ha permès consolidar el nostre compromís amb la formació mèdica de qualitat i la innovació en l'atenció primària.

El Postgrau d' "Atenció a persones amb necessitats complexes" representa un pas significatiu cap a un futur en què els professionals de la salut estiguin millor preparats per atendre els pacients en situacions més exigents. La construcció d'aquest nou futur és el resultat de la unió d'esforços i col·laboració de tots els implicats, creant així una base sòlida per a l'evolució de l'assistència i l'atenció primària.

Image title

Cercador

Cercar