XXI Jornada de Residents de Medicina Familiar i Comunitària

Data límit per a la recepció dels resums: 24 de març de 2019

JORNADA NOMÉS GRATUÏTA PER A SOCIS

La XXI Jornada de Residents de la CAMFiC és un punt de trobada per a residents i un espai d’aprenentatge científic. Aquest any parlarem de sortides laborals, de com funciona una ONG, de rotacions externes amb el programa Vasco de Gama i de sexualitat. També compartirem i farem difusió de les millors comunicacions orals rebudes. A la tarda, us esperem als tallers per millorar les nostres habilitats en malalties de transmissió sexual, ecografia, triatge en incidents amb múltiples víctimes i infiltracions. Enguany, també comptarem amb la participació de preMIRs, que volen ser contagiats per la nostra especialitat.

PreMIR

"Si acabes de fer el MIR i t'estàs plantejant l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, t'animem a que acudeixis a la nostra xerrada de "Metge/essa de família d'avui" Allà alguns residents i adjunts joves de la CAMFiC explicaran com és l'especialitat, el seu dia a dia, noves tècniques a primària, les possibilitats, la formació, sortides laborals... i podreu preguntar tots aquells dubtes que tingueu!

La xerrada tindrà lloc al Palau Macaya a les 10.00 del matí del 12 d'abril, per apuntar-vos ho heu de fer a través del següent enllaç: 


IMPORTANT! Tenim 80 places! I els primers a inscriure-us podreu gaudir de tota la Jornada!

Us esperem el dia 12 d’abril!

Video de Llars escèniques:

Dades de l'activitat

Modalitat: Presencial

Hores lectives: 5 h.

Data i horari:

12/04/2019 (de 9:00 a 17:30 h.)

Lloc de realització:

Palau Macaya
Passeig de Sant Joan, 108
08037 Barcelona

Activitat gratuïta

Inscripcions tancades