Reunió Anual CardioClínica24

CardioClínica24

De l'11 al 13 d'abril, a l'auditori del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, aprofita l'oportunitat d'explorar les darreres tendències en cardiologia clínica a la reunió anual de CardioClínica24! Dirigida a cardiòlegs, metges en formació, professionals d'atenció primària, internistes, endocrinòlegs, infermeres de pràctiques avançades i qualsevol especialista interessat en el maneig clínic de malalties cardiovasculars.

S'abordaran reptes crucials com l'envelliment de la població, l'augment de factors de risc i la prevalença de malalties cardiovasculars, amb una visió integradora, coordinant-se amb els diferents professionals sanitaris del territori, per millorar la continuïtat assistencial i així els resultats en salut cardiovascular.

No us perdeu els tallers pràctics d'habilitats toves, dissenyats per perfeccionar competències en comunicació efectiva, gestió de conflictes, dinamització de grups i treball en equip. Aquests tallers no només enfortiran les teves habilitats professionals, sinó que també milloraran la relació medico pacient i la coordinació entre els professionals de la salut.

Podeu enviar les vostres comunicacions fins al 15 de febrer de 2024 a les 23:59h.

Consulta el programa a la pàgina web:  https://cardioclinica24.com/index.php/bienvenida