Oftalmologia aplicada a l’Atenció Primària

Amb un enfocament pràctic i orientat a la eficiència, aquest curs té com a objectiu proporcionar als professionals de la salut les eines necessàries per abordar de manera efectiva les problemàtiques oftalmològiques més comunes en el context de l'atenció primària.

En acabar aquest curs, l'estudiant adquirirà habilitats essencials per a la gestió adequada de la patologia oftalmològica. Mitjançant vídeos explicatius, els participants aprendran a realitzar una exploració ocular bàsica per a l'atenció primària, incloent la mesura de la pressió intraocular digital, l'eversió palpebral, l'extracció de cossos estranys, la tinció de fluoresceïna i exploracions oculars relacionades amb els parells cranials, reflexes i el fons d'ull.

A més, el curs abordarà la importància d'apropar i actualitzar la terminologia mèdica específica en oftalmologia, facilitant així una correcta interpretació dels informes i una comunicació efectiva amb altres professionals de la salut. També es proporcionarà coneixement sobre l'ús de les noves tècniques diagnòstiques i terapèutiques en oftalmologia, especialment aquelles relacionades amb la patologia més prevalent.

No desaprofiteu aquesta oportunitat única per millorar les vostres habilitats i conèixer les últimes novetats en el camp de la gestió de la patologia oftalmològica a l'atenció primària!

Material

Programa

Dades de l'activitat

Crèdits: 3

Modalitat: Online

Durada:

Hores tutoritzades: 30 h.

Data i horari:

Del 5 de febrer de 2024 al 29 d'octubre de 2024

Accés a l'Aula Virtual

Preu: 120 €
Fes-te soci ara i estalvia't 60 €

Socis: 60 €

Socis residents: 30 €

També et pot interessar