6ª edición del curso online sobre Educación para la Salud Individual sobre Estilos de Vida

En el marc dels avenços de la implementació local de la Estrategia Nacional de Promoción de la Salud y Prevención (EPSP), el Ministeri de Sanitat realitzarà la 6ª edición del curso sobre Educación para la Salud Individual sobre Estilos de Vida.

L'Educació per a la Salut Individual és una eina fonamental per promoure la salut i per prevenir i tractar diferents malalties. A través d'aquest curs, ens proposem estructurar aquesta educació amb un enfocament en els continguts biopsicosocials i les bases pedagògiques, amb l'objectiu de millorar-ne la qualitat i l'impacte.

Aquest curs està dissenyat especialment per a professionals sociosanitaris que treballen a l'Atenció Primària. És una oportunitat única per a aquells que estan involucrats en la promoció de la salut i la prevenció primària per millorar les seves habilitats i coneixements en aquest àmbit vital de la pràctica clínica.

Si esteu interessats en participar, us demanem que ompliu el formulari d'inscripció que trobareu al següent enllaç abans del 21 de març:

https://forms.office.com/e/A8hGqrH0Yz

Per a més informació consulta el triptic, on s'expliquen els seus objectius més en detall