Si no pots veure aquest e-mail correctament fes clic aquí arrow1
icon-facebook icon-twitter icon-vimeo
Logo
Nº 238
Juny 2021

Actualitat en Atenció Primària
image_600x190
Atenció Primària en l'era post-COVID revolució per a la transformació

CAMFiC vol ser una Societat impulsora de la transformació que precisa l’Atenció Primària i, per això ha realitzat una enquesta a més de 1.000 metges i metgesses de família, amb l’objectiu d’identificar els punts claus per a la necessària transformació de l’Atenció Primària post-COVID.

Més informació arrow1
Actualitat
image1_480x260
Antoni Sisó: "El que ha fet l'Atenció Primària durant la pandèmia és històric, pel que fa a volum de feina i de recursos"

El president de la CAMFiC ha explicat els resultats de l'enquesta "Atenció Primària en l'era post-COVID" al programa Tot es mou de TV3. També ha comentat què s'ha après durant la pandèmia, com valora les visites telemàtiques i fins a quin punt hi ha hagut un problema d'infradiagnòstics durant la pandèmia i de control de malalties cròniques.

Més informació arrow1

 

image2_480x260
Presentació del programa Suma Salut, el nou projecte d’integració dels programes de prevenció i promoció de la salut a l’Atenció Primària.

Activitat Física Saludable, Atenció Primària Sense Fum i Beveu Menys són els tres programes que integren Suma Salut. Compten amb més de vint anys d’experiència i comparteixen elements i estratègies en comú.

Més informació arrow1
Grups i Vocalies
image1_480x260
Reflexions ètiques a l’aire lliure

Gdt d'ètica

El passat 10 de juny es va celebrar, novament, una jornada de la CAMFiC presencialment. Va ser als Jardins Jaume Perich, a toca de la seu de la CAMFiC, i per fer-hi la Jornada d’ètica al voltant de les lliçons apreses i reflexions en temps de pandèmia.

Més informació arrow1

 

image2_480x260
Tríptic d'al·lèrgia als verins d'himenòpters

GdT d'Al·lèrgies

La Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica juntament amb CAMFiC han editat un tríptic, dirigit a professionals de la salut i ciutadans sobre quines són les reaccions que poden patir les persones que són al·lèrgiques a les picades d’abelles i vespes.

Més informació arrow1
image1_480x260
El diagnòstic de melanomes va caure un 21% el 2020

GdT de Dermatologia

CAMFiC alerta que la falta d'una exposició gradual al sol a causa del confinament de l'any passat pot provocar un major risc de patir càncer cutani els propers anys.


Més informació arrow1

 

image2_480x260
Programa virtual ABRIC

GdT de Malalties Cerebrovasculars (ICTUS)

Cristina López, secretària del grup de treball de Malalties Cerebrovasculars (ICTUS) de la CAMFiC ens explica el programa ABRIC de la Fundació ICTUS. Aquest té per objectiu principal formar, informar i assessorar a pacients que han patit un ictus i a les seves famílies.

Més informació arrow1
image1_480x260
El treball "Implantació a la història Clínica d'AP d'un qüestionari validat per registrar l'activitat física" premiat a les XXXIX Jornades Sanitàries del Vallès

GdT d'Exercici Físic

Es tracta d'un projecte en què hi participa la sòcia i coordinadora del grup de treball d'Exercici Físic i Salut, Montserrat Romaguera i que compta també amb els autors: Isabel Cantero Fernández, Judit Soto Hernández, Oriol Cantó Lozano, Amanda Cid Cantarero i Miriam Sant Vidal.

Més informació arrow1

 

image2_480x260
Activitats durant la Setmana Sense Fum 2021

GdT GRAPAT (Grup d'AP d'abordatge al Tabaquisme)

La Setmana Sense Fum d’enguany, que s’ha celebrat com cada any, al voltant del Dia Mundial de Tabac, la darrera setmana de maig, ha sumat  un munt d’activitats tant formatives com de difusió al llarg de tot el territori català, i en àmbits com els educatius, sanitaris o xarxes socials, entre d’altres.

Més informació arrow1
image1_64x64
        Biblioteca CAMFiC

 

image2_64x64.png
         www.camfic.cat

 

image3_64x64
Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
icon-facebook icon-twitter icon-vimeo
Logo
ISSN 2013-2263
Coordinació: Departament de Comunicació.
Contacte: informans@camfic.org

Donar-me de baixa