Si no pots veure aquest e-mail correctament fes clic aquí arrow1
icon-facebook icon-twitter icon-vimeo
Logo
Nº 183
Gener 2017

Actualitat en Atenció Primària
image_600x190
Els estudiants valoren més positivament la medicina de família després de fer les pràctiques en atenció primària durant la carrera

Un projecte de recerca de la CAMFiC, publicat al  Butlletí de l’Atenció Primària de Catalunya, analitza el canvi d’actitud dels estudiants de cinquè i sisè de medicina després de realitzar les pràctiques a l’Atenció Primària.

Més informació arrow1
Actualitat
image1_480x260
Una sòcia de CAMFiC, nova vocal residents de la SemFYC

La metgessa Anna Fernández Ortiz, membre de la vocalia de Residents de la CAMFiC, ha estat nomenada des d'aquest gener, vocal de residents de SemFYC, juntament amb Isabel Arenas, membre de la SoMaMFyC.

Més informació arrow1

 

image2_480x260
Entrevista amb la Dra. Montserrat Romaguera guardonada amb el Premi Josep Maria Plans

La Dra. Montserrat Romaguera, metgessa de família al CAP Can Oriac de Sabadell, metge de l’esport, coordinadora del Grup de Treball d’Exercici Físic de la CAMFiC i membre del Grup de Recerca d'Estils de Vida de l'IDIAP Jordi Gol.

Més informació arrow1
Grups i Vocalies
Entrevista a Dra. Sandra Sabarich, coordinadora del Grup de Treball de Teràpies Complementàries i Alternatives de la CAMFiC

La Dra.Sandra Sabarich  és la coordinadora del Grup de Treball de Teràpies Complementàries i Alternatives de la CAMFiC. Actualment treballa al CAP Sud i es va llicenciar l’any 2002.

Més informació arrow1

 

La indústria farmacèutica i les decisions dels professionals: La palla a l’ull dels altres…

La relació entre professionals sanitaris i representants de la indústria farmacèutica és habitual, implica a la majoria de professionals amb activitat assistencial, i la presència de visitadors mèdics en els centres sanitaris es considera normal. 

Més informació arrow1
La CAMFiC estrena un nou grup de treball en sexualitat.

El grup té per objectius visualitzar la sexualitat com part de la salut i sensibilitzar i formar als professionals sanitaris sobre aquest tema tan present en el dia a dia. A tots els que estigueu interessats a formar part del grup, trobareu més informació dins de la noticia.

Més informació arrow1

 

Resum de la vocalia de comunicació

Breu resum de les accions dutes a terme durant l'any 2016 per la vocacalia de Comunicació. 

Més informació arrow1
Metges al núvol
image1_480x260
El primer assistent virtual KRISTINA en el àmbit de la atenció sanitária ja parla castellà, alemany i polac

L'objectiu del Projecte KRISTINA és el de crear un sistema capaç de superar les barreres lingüístiques perquè els immigrants que busquen assistència sanitària puguin accedir a una major cobertura de salut.

Més informació arrow1

 

image2_480x260
Compartint en xarxa Gener 2017

En aquesta Capçalera de Gener iniciem un nou apartat de la secció metges al núvol, on recollim allò que s'ha compartit a les xarxes en relació a noves tecnologies.

Més informació arrow1
Consulta oberta
image_280x280

 

Orgull dels professionals de l'Atenció Primària

Ja hi tornem a ser, nova epidèmia de grip, com cada any, i nous col·lapses en els diferents dispositius assistencials. També les notícies de cada any en relació a la saturació dels centre d'urgències en els mitjans generalistes i la història de sempre: cal potenciar el paper de l'Atenció Primària, però sense que acabi de concretar-se res en ferm.

Més informació arrow1
image1_64x64
        Biblioteca CAMFiC

 

image2_64x64.png
         www.camfic.cat

 

image3_64x64
Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
icon-facebook icon-twitter icon-vimeo
Logo
ISSN 2013-2263
Coordinació: Departament de Comunicació.
Contacte: informans@camfic.org

Donar-me de baixa