Si no pots veure aquest e-mail correctament fes clic aquí arrow1
icon-facebook icon-twitter icon-vimeo
Logo
Nº 186
Abril 2017

Actualitat en Atenció Primària
image_600x190
Millorar el sistema sanitari: enfortir l’atenció primària

Molts anys després de la seva reforma, l'atenció primària segueix sent la germaneta pobra del sistema sanitari. Mai va assolir el desplegament de competències i la dotació pressupostària que la reforma demanava. La crisi iniciada el 2008, amb les retallades pressupostàries que els governs van aplicar a partir del 2010, han comportat un deteriorament progressiu i una sobrecàrrega insuportable dels seus professionals. 

Més informació arrow1
Actualitat
image1_480x260
12 d'abril: Dia de l'Atenció Primària!

Compartim amb vosaltres una visió optimista del nostre nivell assistencial sense oblidar les reivindicacions que des de CAMFiC fem per millorar contínuament l’Atenció Primària del nostre país.

Més informació arrow1

 

image2_480x260
CAMFiC participa en una taula rodona sobre l'Atenció Primària a Diario Médico

La presidenta de la CAMFiC, Dra. Dolors Forés, va participar en una taula rodona organitzada per Diario Médico sobre el present i futur de l'atenció primària.

Més informació arrow1
Grups i Vocalies
Nota de premsa: CAMFiC desmunta tòpics sobre l'activitat fisica

Davant del Dia Mundial de l’Activitat Física el 6 d’abril, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) aclareix falses creences sobre l’activitat física.

Més informació arrow1

 

Entrevista a Anna Lorda, coordinadora del grup Atenció Primària Orientada a la Comunitat

Entrevista a Anna Lorda, coordinadora del grup Atenció Primària Orientada a la Comunitat. La Dra. Lorda és metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària al CAP Besòs des del 2015.

Més informació arrow1
Sòcia CAMFIC premiada a la Jornada projecte Essential

La Dra. Mariam de la Poza, sòcia de la CAMFiC i membre del grup GERMIAP, va ser premiada en la categoria Premi a la idea més innovadora per evitar pràctiques de poc valor a l'atenció primària, pel projecte:  "Més antibiòtic no sempre és millor: evitem efectes secundaris, cost innecessari i resistències antimicrobianes"

Més informació arrow1

 

Cooperació a Bignona

La CAMFiC, a través del Grup de Cooperació i Salut Internacional i l'associació OUDIODIAL, va col·laborar durant dos anys en el sosteniment del Centre de Salut de Bandiocotong, a Bignona, Casamance (Senegal). Va ser un projecte complex perquè incloïa una maternitat i requeria una coordinació amb l'Hospital de Bignona.


Més informació arrow1
Metges al núvol
image1_480x260
Signatura conveni col·laboració entre ISYS Fundació i CAMFiC

La presidenta del Patronat de la Fundació iSYS i la presidenta de la CAMFiC han signat un Conveni de col·laboració per tal de desenvolupar conjuntament activitats de formació continuada, de desenvolupament professional i innovació en l’àmbit de l’atenció primària.

Més informació arrow1

 

image2_480x260
Signatura del conveni de col·laboració entre CAMFiC i la Fundació TiC Salut per l'acreditació de continguts del portal Appsalut

Aquest conveni té per objecte regular les condicions mitjançant les quals FAP/CAMFiC farà difusió del portal AppSalut entre el seus associats amb l’objectiu d’aportar professionals experts interessats en formar part del grup de certificadors que acreditin el bloc de continguts de les aplicacions mòbils.

Més informació arrow1
Consulta oberta
image_280x280

 

La tristeza del médico de familia

Tamara Sancho Candia Médico de familia del EAP Can Vidalet, Esplugues de Llobregat (Barcelona)

Més informació arrow1
image1_64x64
        Biblioteca CAMFiC

 

image2_64x64.png
         www.camfic.cat

 

image3_64x64
Butlletí de l'Atenció Primària de Catalunya
icon-facebook icon-twitter icon-vimeo
Logo
ISSN 2013-2263
Coordinació: Departament de Comunicació.
Contacte: informans@camfic.org

Donar-me de baixa